Wat is de werkwijze van GD Wasservice?


Wat gebeurt er met uw kleding of ander textiel voordat deze weer bij u bezorgd wordt?


Controleren

Als de kleding en materialen bij ons binnenkomen worden deze grondig gecontroleerd op vlekken of bijzondere plekken. Hierna kijken we wat de beste methode is om de materialen te behandelen, uiteraard op basis van het onderhoudslabel.

Nauwkeurig scheiden

Uiteraard scheiden wij de materialen van elkaar. Licht, donker, kleurrijk, elke lijn wordt uitsluitend met dezelfde kleurstellingen verwerkt. Ook scheiden we op stoffen, linnen, textiel, satijn etc. De materialen krijgen bij ons die behandeling waarbij ze er het beste uit komen.

De vorm

U wilt niets liever dan uw materialen kreukvrij en verzorgd terug krijgen. Laat dat maar met een gerust hart aan ons over; door gebruik van speciale apparaten en door beschikking over de juiste kennis en ervaring zorgen wij er voor dat uw materialen er weer als nieuw uit zien.

De puntjes op de ”i”

Voordat de materialen de deur uitgaan worden ze nog grondig gecontroleerd. Geen vlekken, geen kreuken, is alles fris en uitgevoerd volgens opdracht. Voor ons is kwaliteit erg belangrijk en willen voor onze klanten hierin geen concessies doen. Als alles helemaal tip top in orde is brengen wij de spullen op het gevraagde moment bij u langs of het staat voor u klaar. Verzorgd, schoon, hygiënisch en klaar om weer getoond te worden!

Uw kleding is bij ons in professionele en goede handen. Goede kleding en materialen kunnen aardig wat kosten. Wij zorgen er voor dat u er lang van kunt genieten.